• ŠKD: Koncert na schodoch
          • ŠKD: Koncert na schodoch

            6. 2. 2019

            Nový rok sme si v školskom klube privítali aj spievaním známych ľudových pesničiek. Spievali sme si pre radosť a aj našim spolužiakom z druhého stupňa, ktorí si pri odchádzaní zo školy zatancovali a zaspievali. Veď koho by nepotešili známe ľudové hitovky ako Medveďku daj labku, Kukulienka, Kohútik jarabí, Pojdeme do lesíka, Jedna druhej riekla...
            Fotografie nájdete vo Fotoalbume.

        • ZŠ: Malí architekti
          • ZŠ: Malí architekti

            6. 2. 2019

            Žiaci 3. A sa zúčastnili Medzinárodného výtvarno-architektonického projektu pre ZŠ - 100 rokov  československej architektúry organizovaným  organizáciou Hl. architekt Slovensko n.o, Žilinská 2, Bratislava.

            Žiaci v rámci projektu mali celodenný workshop - architektonický ateliér, kde vytvárali modely známych budov nášho mesta. Následne dotvárali okolie budov. Pomáhali im pri tom 4 architekti. Na záver workshopu si ukázali ako sa také mesto rozrastá. S modelmi budú ďalej pracovať na hodinách Vyv a záverom projektu by mala byť vernisáž žiackych prác na Bratislavdkom hrade a ich spojenie s prácami iných škôl fo veľkého mesta. Táto výstava by potom mala putovať do sveta. (J. Adamková)

            Fotografie nájdete vo Fotoalbume.